French German Italian Portuguese Russian Spanish
Zagreb

O nama


Grupa STARI DŽUBOKS je skupina profesionalnih glazbenika koji surađuju od početka 90-ih. Što je možda zanimljivo, ekipa je kroz godine više-manje ista ali je band bilo moguće sresti pod različitim imenima s obzirom na prirodu posla.. tako da smo pod imenom SUPERVOX pratili Jasnu Zlokić, Davora Radolfija, Džo Maračića...., a naša publika nas se može prisjetiti i pod imenom NAVRAČIĆ BAND, kada smo dosta svirali restoranske svirke, te odradili nebrojeno mnogo svadbi i fešta po cijeloj Hrvatskoj.

U novije vrijeme radimo kao kvintet (petorka), sviramo isključivo uživo, a po potrebi odrađujemo i manje fešte kao duo ili trio. Osim klasične postave instrumenata (bas, bubanj, gitara, klavijatura i harmonika) bitna stvar je da imamo čak tri solo vokalista.

Sa tzv. "suhim instrumentima" (kontrabas, gitara, harmonika, prim) u mogućnosti smo uveseliti i mala kućna druženja poput rođendana i sl.

Jednom riječju, iza imena STARI DŽUBOKS, stoji dugogodišnje iskustvo, vrlo širok repertoar (Narodni, zabavni, strani), kvalitetan zvuk i dobra zabava.

Ako ste u nedoumici pri izboru glazbe za Vašu svadbenu svečanost ili bilo kakvu drugu prigodu, javite nam se s punim povjerenjem.

Odličnim programom, garantiramo profesionalan nastup te nezaboravnu feštu.